Teamtalk Succesvol samenwerken in een team Resultaatprogramma Opleidingen

Resultaat Programma voor teams

Professionele teams nòg beter maken. Dat is onze missie. Want een succesvol team zorgt voor een succesvol bedrijf. En dat willen we doen door het team de basis te leren over groepsdynamiek.

“Het resultaat Programma heeft ons team enorm veel opgeleverd: betere resultaten, betere sfeer en motivatie om met elkaar onze doelen te bereiken. Het inzicht in hoe een team werkt en het kunnen vertalen, maakt dat ik dit als professional overal ga toepassen”.

Binnen 12 weken met heel het team succes

Elk team laat kansen liggen. Ook jouw team heeft veel meer potentie in zich dan ze nu laten zien. Met de TeamTalk methode leren we teams om snel te beslissen, beter te sturen en vooral het team duurzaam te verbeteren. Om dit te bereiken hebben wij het Resultaat Programma ontwikkeld: een programma van 12 weken voor het hele team. We werken met een sterk model dat teams en leiders principes leert van effectieve teams. Ons programma richt zich op één doel: betere resultaten in teams en met teams als leider.

Het Resultaat Programma van TeamTalk:
 • 12 weken
 • 4 live sessies
 • Wekelijks een e-learning
 • Flexibel in te richten op jouw situatie

Teamwork is samenwerken. Dat klinkt makkelijker dan het is. In de praktijk vallen de resultaten vaak tegen. Te veel kansen blijven liggen. Maar hoe komt dat? Met ons Resultaat Programma leren we teams samenwerken. De resultaten springen omhoog. Sneller beslissen, effectief sturen en duurzaam verbeteren.

Een andere aanpak

Onze aanpak is anders dan anders. Geen eindeloze ‘zware’ teamcoachingstrajecten waarbij je met je hele team dagen van de werkvloer bent. Wij werken met blended learning: live teamcoaching in combinatie met ondersteunend online leren. Gedurende het programma van 12 weken, wordt er wekelijks een e-learning gegeven. Gevolgd door 4 live sessies, waarin de methode toegelicht wordt (elke sessie verdieping in een ander punt). Met wekelijkse coaching van de teamcoach. Hiermee spelen we flexibel in op jouw situatie. We zijn over een langere periode alleen korte momenten bij jouw organisatie aanwezig. Zo werkt je team zelf aan verandering. Dit is wat een team nodig heeft. Juist daardoor zijn de resultaten duurzaam.

Het gaat om de groepsdynamiek

De kern van het Resultaat Programma is jou in staat te stellen om de groepsdynamiek te begrijpen. Je leert een eigen koers te bepalen en zo het succes van de organisatie te versterken. Jouw team ontwikkelt een heldere focus en boekt blijvend resultaat in de vorm van sfeer, niveau van samenwerken én presteren. Voor teamleden maken we samenwerken tastbaar, meetbaar én stuurbaar.

Commitment en duurzaam resultaat

We zorgen daarbij voor een gedegen follow up. We blijven aan de zijlijn in beeld om samen een duurzaam resultaat te realiseren. Dit past in de visie van TeamTalk. Dat hebben we al bij velen gedaan, honderden teams hebben ons programma doorlopen.

Reageer via onderstaand formulier

Wil je meer uit jouw team halen, vul dan onderstaand formulier in. Je zult zien dat onze online leermodule een perfecte ondersteuning is, voor jouw team, voor de coach en voor de managers of directie. De brochure downloaden kan uiteraard ook!

Dus:

 • wil je meer uit je team halen?
 • wil je met jouw team de zaken echt duurzaam aanpakken?
 • wil je meer resultaat, meer sfeer en meer commitment?

We kunnen je snel een beeld geven hoe TeamTalk je kan helpen bij het coachen van zelforganiserende teams. Ook geven we je inzicht in jouw mogelijkheden als coach en om jouw team zelforganiserend te maken.

 

Wilt u meer informatie download de brochure “Resultaat Programma voor teams”

De kosten voor het 12 weekse Resultaat Programma is afhankelijk van maatwerk. Hoeveel medewerkers/teams moeten er getraind worden en welke extra opties wilt u aan het trainingsprogramma toevoegen. Tijdens een vrijblijvend gesprek hoort u alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

In overleg met u stellen we een programma op en de bijbehorende trainings/coachdagen.

Kunstlinie Almere Flevoland:
“De methode is niet saai! We vonden het leuk om het programma met elkaar te doen. We konden direct met elkaar aan de slag. Juist door de actie en het ritme ontstond er vanzelf weer de teamspirit die we zo misten”.

Rabobank:
“Dit heeft ons team enorm veel opgeleverd: betere resultaten, betere sfeer en motivatie om met elkaar onze doelen te bereiken. Het inzicht in hoe een team werkt en het kunnen vertalen, maakt dat ik dit als professional overal ga toepassen”.

Meerwaarde welzijn:
“Dit was waardevol omdat iedere medewerker in beweging kwam & zichzelf heeft laten zien doordat iedereen een standpunt innam.”

Abrona:
“De methodiek brengt écht zaken in beweging, zonder het constant te hebben over zaken die niet werken uit het verleden. Dit gaf het team nieuw perspectief, en energie. Het programma maakt het voor ons team makkelijker om snel te reflecteren en bij te sturen”.

Koninklijke Marine:
“Een heel waardevol model waar we in de Marine veel aan hebben. Alles draait hier om effectief leiderschap en goed samenwerkende groepen. Veel hangt af van hoe goed we als team zijn. Deze methode werpt zeker een ander licht op de zaak. En zal opleiders op hun beurt weer helpen om eigen groepen beter aan te sturen. Daarnaast gaf het inzicht in ons eigen samenwerken als team. Al met al heel waardevol”

Nationale Postcode Loterij:
“Bijzondere ervaring, veel inzicht en een goeie connectie met de opleider. Dit maakte dat we betere afstemming vonden met elkaar, onder andere door scherpe werkafspraken en inzicht in kwaliteiten en uitdagingen. Hierdoor hebben we de werkdruk iets kunnen terugbrengen”

ABN AMRO Mees Pierson:
“Verhelderend. Inzicht in ons team maakt het makkelijker om elkaar snel te vinden. Waardering voor elkaar en elkaars inbreng maar ook het samen koersen op teamresultaat”.

Leaseplan:
“ We hebben veel aan deze begeleiding gehad en het heeft ons meer connectie en focus gegeven met elkaar”.

ASVZ:
“We merkten eigenlijk al heel snel verschil: meer energie en het vuur weer in ons team”.

De Buch werkt:
“Super mooie ervaring met inzicht in onze doelen en rollen en meer verbondenheid als team”.

Heb je meer informatie nodig? Download de brochure.

De uitgebreide informatie om rustig na te lezen. Eenvoudig deelbaar met je collega’s.

Wil je meer weten over dit programma?

Bregje Spijkerman teamcoach Teamtalk succesvol samenwerken

Bregje Spijkerman
Directeur

+31 (0)20 – 468 8000
info@teamtalk.nl

Samenwerkingspartners van Teamtalk

 • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
 • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
 • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes

Onze Klanten

 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo-rabobank.jpg
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/ABN-MEES-PIERSON.png
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/LOGO-Postcode-Loterij-1.jpg
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/02/lease-plan-logo.png
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2019/04/abrona.png
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/csm_logo_de_buch_715d10a041.jpg
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/02/Logo_marine.svg_.png
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2019/04/kaf2.jpg
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/Stichting-MeerWaarde.jpg
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/02/ASVZ-logo.png
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/gezamenlijke-brandweer.png
 • https://staging.teamtalk.nl/wp-content/uploads/2019/04/wegloophuis.png